Monday, June 15, 2009

im sorry Lord for d things ive made it


dont get dissapointed when God doesnt give u wht u want..
for He knows d best time for u to hav it


God has a reason for allowing things to happen

we may never understand His wisdom

but we simply hav to trust His will

we face all challenges, beyond all problems

cause we believe the more pain we overcome, the more stronger we become

just hold on, n be strong

God is with us

Hillsong - Still

Saturday, June 13, 2009

harbour town

i went to Harbour Town on tuesday. wht took u soooo long to upload d picts guys? lol. i promise dat i'll put those picts whenever it appears on my fb. lol. so those stories will come with d picts. so wht did i promise u? ow, my bday stories n my goldcoast trip stories. LOL. remind me folks, ok? so wht did i got?
dirty white military jacket. it only worth like 40 bucks. maaaan, n its thick. lovely winter collection

caramel fringe bag. sooooo cute. ive been hunting it like months. n i got it now. dun tell me how much is it. guess it folks :P

i just loooove Harbour Town. i swear dat i'll b back, for getting my own stuff, n dat time, i only think for my own pleasure, unlike now. LOL. u'll kno wht i mean guys, in d right time. xxx.

Monday, June 8, 2009

wondering

im losing wht people so-called the sparks. dunno why. im wondering. distance? naaah. its just too cliche to be wondered, or its just simply cause its too cliche to admit? well, im losing d excitement. i kno dat i shud b madly happy, like i only need to count down d days, just before d day. yet i just cant help wondering, wht my life wud b dat time. i meant, so many things , we think ,dat dun need to b argued now. so wht does it mean? does it mean dat we will so much things to be argued when we do hav dat status? well, truthfully, its freaking me out.

so wht will happen? in dat status. do we still hav this butterfly inside our stomach when u said dat 3 magic words? will everything still b ok? can we bear d distance like now? will u still b this understanding? we all kno, it happens lots of time. no matter how sweet when u started it, things will get worse in its time, n we never kno. sometimes, so many things dat is shown better than explained. lol. so wht can i say? only time will prove.

i had my bday ystday. so how was it? well im going to tell u d stories till they tag my pictures on fb. lol. i can say dat i got punk'd like more than 3 times. anyway, i love u guys so. bday away from home. feels like i need to start new tradition when im away from home :) xxx

Sunday, June 7, 2009

im back baby

ok, apparently someones been hacking my blog account, NOT. lol. yes yes true dat. its him d drummer n mr chef dat i often mentioned here, he's d one who replaced me for a while while im away from this blogging thingy. so how was he? not bad eh? im sorry for d mess, as he's still a rookie tho. yet, in particular i think we all agree he wrote better content than i do. lol.

im sorry for being away, i fell in love with my exam those days. lol. but now

im back

whats new from me? hmm. well i fogot to mention dat my fav band, Today's Tommorow is ON d indiefest festival stage. PROUD OF U GUYS. u can see their video on youtube by monday, i wish there will b no 'delay' *crossed fingers

whts new again from me? bad news. i can do all of my fnal exam, but yeaa, i cudnt get into d 'board'. n i didnt get as high as i want. well d announcement will b still on next thursday but i even can guess it now. lol. funny dat i think dat i can do better.

wht else? hmm, i skipped d party. yea. the guys will deff kill me when i meet them. how come i missed d party? well im just not in d mood for going out. seriously. i need some 'me-time' after those exams. i knoooo, its not just me for being too anti social .LOL

i dun feel like writing, lol. not in d mood for everything. whts d hell wrong with me? think i can explain. xxx

Friday, June 5, 2009

wah keerreeeen

hari ini adalah hari yg bersejarah buat gw 
karena hari ini tu pengalaman ptama gw lipsing di LA lights indiefest
buset
sempet slip lagi tadi
moga gada adegan dimana gw slip yak
hahahha
gila dah tadi
tadi tuh udah panas, pikiran gw udah cape
ditambah lagi macet 
trus dompetnya kiki ktinggalan
hahhha
waduh
gpp dah yg penting nyampe ke sana
ampe sana daftar ulang n mnunggu lagi
hahhah
panas2 mnunggu
n gw lupa si soul nelpon 2x
hp gw silent jadi ya ora kdengeran
untingnya ciko ol di bb yawda gw suru soul nelpon gw
beeehhh denger suar dy adem bed dah
hihiy
serasa suasana jadi kul *lebay ah
gw yakin si soul sekarang udah blajar n tidur
hehe
yawda tibalah saat dimana band gw dipanggil buat fto
sesudah fto lsg buru2 ke studio
ya ampun jantung rasanya mo lari aje ni dari dada
deg2an cooy
akhirnya gw ansos buat bdoa
minta pimpinan Tuhan
itu gw di blakang panggung saat dsuru siap2 bdoanya
yawda dy bilang
camera roll .ACTION...!!
waduh
lsg laguny diputer
gw ikutin aja
dengan segala ekspresi gw kluarin
tapi di tengah2 ada sempet salah n slip
moga2 gw ga di take pas disitu
hahaha
beehh keren bgt
rasanya gw ktagihan
pengen lagi soul
asli deh
pas udah lagunya selesai
gw ansos lagi buat bdoa
thx thx GOD
wah  keren abis
setelah itu lsg cabut ke tebet buat makan
tapi macet gila2n
u know jakartalah
makan di tempat gw gatau tuh namanya apaan
gw pesen nasi goreng mercon
ga jauh dari namanya
PEDES
ampe sekarang mules2
ga tahaaann
oy lupa di pom bensin gatot subroto saat nunggu kiki ngambil dompet
si abenk nitipin mobilnya disitu 
jadi pas abis makan
kita kesitu lagi buat nmenin abenk ambil mbl
tapi ciko kesasar
hahahhaa
mending kesasar daripada gw gatau jakarta sama sekasetelah mereka dateng
pulang deh
gw lewat di mobil
si aldi yg bawa
really2 thx to GOD
mmm tar mungkin hari senen vidionya baru disiarin
tapi kiki udah rekam kq
n dy mo tag2 in
blajar yg bnr ya soul






Thursday, June 4, 2009

deg2an besok

wah besok adalah hari terbesar buat gw
soul doakan gw yak buat besok
byar ga gugup

Wednesday, June 3, 2009

hehe

wah gokil deh hari ini soul
ga segokil kmaren si soul
tapi ini gw ngerasa seneng bgt
pas bangun pagi si serasa ngantuk sekali
malas sepertinya 
aturan gw brangkat bareng ciko karena mama mo make mobil ke rs
tapi mama ga mo nganter ke pasar moderen byar di jemput
tapi yawdalah
yawda gw brangkat aja ke kampus
ampe kampus jam stengah 8 
karena gw kelas jam 9.05 yawda gw tidur bae dah di myc
mimpiin lo soul (maap di msn lupa soul gw crita hehe)
gw mimpi lo pulang tapi selama lo disini lo gamau nmenin gw tiap hari 
beeehh stressnya gw
lsg aja gw bangun n ke kelas
kelas seperti biasa
kelar gw makan n lanjut kelas 
tadinya mo ampe jam stengah 6 tapi karena dosennya baik jadinya kelar jam 4 dah
hihi
akhirnya gw balik tapi ujan
gede bgt
rumah gw kena banjir tapi cuma semata kaki lebih dikit dah
gw buka pager sendiri lagi beh air masuk ke mobil smua
hahah
untungnya ga banyak aer yg masuk pan
tnyata abenk udah drumah gw buat ambil bukti email indifest buat di kasi ke bokapnya
yawda abis itu gw ol bae
eh tb2 lo nyapa soul
yawda chattingan bae kita hahhahaa
ga lama ama pulang
dy minta di prin hasil uas sem 2 gw 
lulus smua huhuy thx GOD
mama senenng  bgt ampe dipeluk gw
hahah
yawda tar katanya dapet hadiah
ditawarin maunya apa
gw bilang bae tserah mamalah
n gw bilang kalo terios buat mama aja
city buat gw jadinya hahahhaha asiiik
wah gila hari ini seneng bgt deh gw mank berkat Tuhan tu pasti ada kalo kita minta dengan sungguh2 dan percaya
i love u Jesus

Monday, June 1, 2009

senang sekaliii Thx GOD







soulmate sebelumnya maap soul kmaren gw ngisi blog lo..
wah kmaren tu bnr2 rebek abis.....bnr2 abis
kmaren nykp gw ngmg katanya pada hari kamis mendatang dia akan menelpon UPH buat mastiin gw kuliah apa ngga
waduh udah rencana gw cabut gagal
drama gw gagal
haduh 
gw udah stress bgt deh
mo ngmg ama personil juga ga enak.
setelah itu gw greja sore soul
digreja gw diem aja ama abank gw
muka madesu...lebih malahan
tapi gw disitu ga brenti berharap
gw minta ampunan atas dosa2 gw
gw sungguh2 berdoa
n gw ga bisa tidur
baru tidur jam setengah 1an
yawda tadi ni soul
abis kelas gw ke myc buat nungguin ciko kelar kelas di myc
gw sempet lewat bntar
akhirnya gw bangun dan dapet ilham buat nelpon indiefest
tadinya gw nelpon tanpa pake kode 021
ga bisa nyambung
yawda gw pakein aja tuh kode
NYAMBUNG
Puji Tuhan
akhirnya gw ngmg  
"apa ini betul LA lights indiefest.?"
"ya betul"
"ini saya ega drummer today's tommorow, mm untuk global TV itu hari kamis yaa..?"
"iya betul"
"bisa ganti hari ga,karena saya hari kamis pagi ada ujian"
"ow ga bisa tu,banyak si yg ujian,yawda ujian aja dulu kami tunggu koq"
"ow bisa yaaa makasiii mbaaaaa"
wah itu ga kebayang senengnya kaya apaan
lsg gw ucap syukur
n gw kaya cacing kepanasan di myc
Tuhan bnr2 menolong gw soul
akhirnya ciko dateng n gw bilang
dy senengnya bukan main
jadi gw ama ciko bisa kuliah dlu
asliii
Thx GOD abis
n lsg gw krumah ciko, ga lupa jemput gepenk
itu sekitar jam stengah 1an
main ps drumah ciko
jam 4 jemput abenk
latian di bintaro,studionya bagus deehh
abis itu kelar latian lsg jemput priska
tepat jam 8 gw ampe rumah n ngmg ama nyokap soal ini n dibolehin
Puji Tuhan
abis itu lsg mandi
soul
kalo ingin sesuatu mintalah pada Tuhan
bdoalah sungguh2 n pasti akan dijawab
ini adalah kesaksian gw soul
pasti
ga mungkin ngga
semangat blajar soul
jgn ol2 dlu yaaaa
pasti lo dapet nilai tertinggi kalo lo andelin Tuhan
amin
muah2